Företag

Nya aktiviteter i Stockholmsområdet

Att göra saker tillsammans med vänner, familj och bekanta är viktigt. Det stärker våra förhållanden och kan föra oss närmare varann. I en tid där allt mer kommunikation sker över nätet via datorn eller mobil är det kanske viktigare än någonsin att faktiskt göra olika aktiviteter tillsammans. Att träffas på riktigt och göra saker gemensamt kan inte ersättas av någon teknik eller app. Men det är inte heller alltid så lätt att komma på saker att göra som passar alla. Det krävs planering för att få en hel grupp att kunna vara med på en aktivitet. Som tur är finns det företag som arbetar med just detta – att erbjuda aktiviteter som passar både stora och små grupper. Aktiviteter Stockholm AB är ett utav dessa företag.

Vad gör Aktiviteter Stockholm AB?

Stockholm AB är ett företag som arbetar med att skapa event framförallt för företag, men också för privatpersoner runt om i Stockholm. Bolaget erbjuder olika aktiviteter till ett bra pris och kan organisera konferenser, fester, gruppaktiviteter och teambuilding. Tack vare kontakter i branschen kan de erbjuda ett billigare pris än vad du kan hitta om du organiserar aktiviteter på egen hand. När du kontaktar bolaget kommer du få en projektledare som ser till att du och din grupp får dina önskemål uppfyllda. De arbetar för att det ska vara enkelt att göra roliga saker tillsammans och erbjuder därför en stor bredd av aktiviteter.

Olika aktiviteter

Bolaget erbjuder otroligt många olika aktiviteter som går att köpa både enskilt eller som ett paket med en mix av aktiviteter. För att hitta det som passar dig rekommenderas det att kontakta arrangören så att dessa kan ge rådgivning. En populär aktivitet är en båtfärd på en jetbåt med middag som avslutning. Som alternativ kanske Fångarna på Fortet som utförs i Vaxholms Kastell. Utöver det erbjuds många aktiviteter som inkluderar olika uppdrag som ska genomföras i grupper, exempelvis det så kallade ”Stadsuppdraget” där gruppen får 60 olika utmaningar i Stockholm stad.

Kontakta arrangör inom aktiviteter i Stockholm

Om detta låter intressant är det smidigt att ta kontakt med bokaren. Via bolagets hemsida kan du fylla i ett formulär men det går även bra att smsa eller ringa. I regel svarar de oftast inom ett dygn. Bolaget erbjuder gratis konsultation och diskuterar gärna med dig vad det är du söker efter och vad Aktiviteter Stockholm AB kan erbjuda. Det finns även möjlighet att anmäla dig till nyhetsbrev för att få information om senaste aktiviteterna som finns.