Hus och hem

Den kompletta fotobutiken på nätet

På bgafotobutik.se får du otroligt mycket inspiration från allt om hur du kan placera dina bilder och hur du kan gå tillväga när du ska göra en tavelvägg till hur du ramar in LP-omslag. Du hittar ett stort sortiment med olika produkter inom foto för att du ska kunna få de produkter till ditt hem som du önskar.

Få hjälp av ramväljaren på bgafotobutik.se

Hos bgafotobutik.se kan du välja att få hjälp av ramväljaren. Där kan du få hjälp med att hitta en passande ram till din poster eller bild. Genom att fylla i vilken storlek du har tänkt dig och om du vill ha med eller utan passepartout, kan du få många olika förslag på ramar som passar. Detta är perfekt att använda när du själv inte vet vad du ska välja, eller om du vill ha lite olika förslag på hur slutprodukten kan se ut. Du får inte bara förslag på olika färger, som svart, vitt och guld, utan även material och djupet som kan ge en häftig 3D-känsla.

Brett sortiment

Det är inte bara ramar som du kan finna hos bgafotobutik.se – du kommer snart att upptäcka vilket brett sortiment som du kommer att erbjudas. Du hittar snygga posters och affischer som passar i bostadens olika rum. I de olika kategorierna finner du posters från allt för barnrummet och texttavlor till natur och kartor. Du kan även köpa ett färdigt paket till din nya tavelvägg. Du kan också köpa passepartouter, antingen i någon av standardstorlekarna eller genom måttbeställning.

BGA erbjuder även andra produkter inom foto där de bland annat säljer vackra fotoalbum. För även om vi idag har sociala medier där vi konstant lägger upp bilder, är det något väldigt speciellt med att sitta i lugn och ro och titta igenom ett fotoalbum. Att göra fotoalbum är också en väldigt tänkvärd och trevlig present att ge bort till någon du tycker om. Sortimentet av fotoalbum är dessutom också väldigt brett, och du kommer säkert att finna något som passar just dina önskemål. Du kan givetvis också framkalla dina bilder och beställa förstoringar hos bgafotobutik.se.

I sitt sortiment finns även ett stort utbud av olika sorters speglar. Klicka här för att komma till BGA Fotobutik.