Påskägg

Köp påskägg till företaget

Köp påskägg till företaget

Påsken är en tradition som går långt tillbaka i tiden då den grundar sig i kristlig tro. Från början var den framförallt en tradition som hedrade Jesus död och återuppkomst och de olika dagarna under påsken representerar de olika delarna av denna process. Numera är påsken även en tradition i mindre kristlig anda, då det är dags att pynta huset i fjädrar och gömma påskägg. Att köpa påskägg till företaget kan därför vara en viktig del i att fira denna högtid även i arbetsmiljö. Som alla vet är påskägg fyllda med godsaker, vilket förhöjer arbetsdagen för alla anställda. Dessutom kan detta vara ett sätt för arbetsgivaren att visa uppskattning till sina medarbetare, vilket är en viktig del för att motivera de anställda att fortsätta göra bra ifrån sig.

Hur köper man påskägg till företaget?

Generellt så finns det två sätt att köpa påskägg till företaget. Det första är naturligtvis det kanske mest uppenbara sättet: att gå och köpa påskägg på egen hand för att sedan köpa innehållet. Nackdelen med detta är att det är väldigt tidskrävande, då påskägget ofta hittas i en butik medan innehållet hittas i en annan. Dessutom krävs det tanke bakom det, då den som köper påskägget måste fundera ut vilket påskägg som ska köpas, vad det ska fyllas med och framförallt var detta ska köpas. Det andra alternativet är att beställa färdiggjorda på påskägg.nu som sedan levereras till företaget. Detta är uppenbarligen det mer smidiga alternativet, där den som köper kan luta sig tillbaka och vara säker på att få fina påskägg med bra innehåll utan att spendera för mycket tid på det. 

Vad innehåller ett påskägg för företag?

Det finns egentligen inga regler eller begränsningar för vad ett påskägg kan innehålla. Det är mer tanken bakom påskägget som är viktigt än innehållet. Med andra ord blir nog vem som helst glad över att få ett påskägg då det visar att någon brytt sig om en och vill ge en något av värde. Dessutom är det en viktig aspekt av att fira påsken. Med det sagt så bör påskägget naturligtvis innehålla något, även om innehållet kan variera. Det kanske vanligaste är dock att det innehåller godsaker av olika slag. Påskägg designade för företag innehåller ofta:

  1. Plopp
  2. Kexchoklad
  3. Bounty
  4. Riesen
  5. Daim

Dessa godisbitar passar sig särskilt bra för påskägg eftersom att de är inlindade i plast. På så sätt slipper man att det kladdas ner med choklad överallt, vilket är särskilt viktigt i en arbetsmiljö. Dessutom är dessa godisbitar klassikers, så det är stor chans att de går hem hos de anställda.